LV RU EN
 
 

 

 "Tu vienmēr atrod to, ko meklē, ja vien meklē to, ko gribi atrast. Pajautā sev: "Vai es tiešām meklēju? Vai tomēr es vēl tikai gribu atrast? Un tad sajūti atšķirību." Rita Ivanova

 

Jūs varat to īstenot! (Kā beidzot sākt īstenot savas Jaunā Gada apņemšanās)

 Pirms pāris dienām, braucot garām sporta zālei, es pievērsu uzmanību tam, ka autostāvvieta bija praktiski pilna, kaut gan parasti tur ir tikai dažas mašīnas. Cilvēki ir entuziasma un apņemšanās pilni īstenot savus Jaunā Gada mērķus un vēlmes. Interesanti, uz cik ilgu laiku? 
Statistika rāda, ka tikai 6% no cilvēkiem, kas rada Jaunā Gada vēlmju un apņemšanās sarakstu, īsteno savus mērķus. Un, diemžēl, tikai 75% no cilvēkiem izdodas savu apņemšanos noturēt ilgāk par 1 nedēļu, proti, jau pirmajā nedēļa viņi cieš neveiksmi - atgriežas pie veciem ēšanas paradumiem, pārstāj vingrot, ieslīgst  vecos naudas tērēšanas un pelnīšanas paradumos!
Tāpēc man patiesi ir interesanti, cik daudz laika paies, līdz sporta zāles autostāvvieta atgriezīsies tās parastā aizpildīšanās līmenī. 

Kā ir ar Jums? Vai Jūs parasti radāt Jaunā Gada vēlmju un apņemšanās sarakstu?

Vai Jūs atceraties, kādas bija Jūsu apņemšanās 2015.gadam?

Vai Jūs tās īstenojāt?

Kā Jūs taisāties radīt panākumus šogad?

Divas visizplatītākās apņemšanās un vēlmes, ko cilvēki raksta katru gadu, tajā skaitā 2016.gadā, ir saistītas ar naudu un labu veselību.

2012.gada beigās, pārskatot savu apņemšanos sarakstu, ko biju sastādījusi 2012.gadam, es kārtējo reizi konstatēju, ka šīs divas svarīgās man jomas joprojām bija turpat, kur 2011., 2010., 2009.... Lai arī es tik daudz darīju - vizualizēju, sastādīju darbību plānus, meditēju, radīju Vīziju karti, spēru noteiktus soļus utt., es biju turpat, kur visus gadus iepriekš. Un man pietika! Es tā vairs negribēju! Un es pieņēmu lēmumu, ka atradīšu veidu, kā to beidzot mainīt!

Un es atradu! 

Tā vietā, lai radītu veselu sarakstu ar to, ko es vēlos piedzīvot un sasniegt 2013.gadā, es veicu procesu, par kuru pastāstīšu nedaudz vēlāk.

2013.gada beigās es ar prieku konstatēju, ka esmu pievienojusies tiem 6% cilvēku, kas īsteno savus Jaunā Gada mērķus! Varbūt tā bija tikai veiksme?

2014.gada sākumā atkārtoju to pašu procesu (par to vairāk vēstules beigās). Un 2014.gada beigās - es atkal biju starp šiem 6% - manas Jaunā Gada vēlmes bija piepildītas. Varbūt tā ir tikai sakritība?

2015.gada sākumā nolēmu šo procesu (es noteikti pastāstīšu Jums par šo procesu vairāk) tā pa īstam izaicināt - es izvirzīju tādu mērķi, kas lika visai manai būtībai trīcēt un kliegt - "Tas nav iespējami!!!" Es gribēju pārbaudīt, vai tiešām mani panākumi 2013. un 2014.gadā bija tikai veiksme un sakritība. Vai tomēr šis proces patiesi ir tik jaudīgs un strādā?

2015.gada 31.decembrī, kad visi citi iespējams gatavoja, klāja svētku galdu, saiņoja dāvanas u.tml., es pateicu tam visam "Stop" uz 2 stundām, lai pārbaudītu, vai šis process palīdzēja man īstenot manu Jaunā Gada mērķi. Un es burtiski spiedzu no prieka, kad sapratu - Jā! Arī šis lielais mērķis, kas lika man trīcēt un šaubīties, tas īstenojās!!! Un tas bija tik viegli un dabīgi!

Un trešo reizi tā vairs nav nedz veiksme, nedz sakritība, bet LIKUMSAKARĪBA!

Un es gribu to pašu arī Jums!

Tāpēc vēlos dalīties šajā procesā, lai arī Jūs varat pievienoties un uz visiem laikiem palikt starp šiem 6% cilvēku, kas īsteno savus Jaunā Gada mērķus!

Kas tad ir jādara, lai tas notiek arī ar Jums?

Izrādās, mūsu uzvedība vairāk nekā par 86%  ir atkarīga no neapzinātām, pierastām darbībām un reakcijām, uz kurām esam burtiski ieprogrammēti (mums pat to pat nezinot). Mēs esam "trenēti" nesasniegt mūsu mērķus! 
Lai arī tas šķiet bēdīgi, taču Jūs varat izmantot šo faktu kā instrumentu, lai vadītu, mainītu savas darbības, uzvedību, paradumus un sasniegt savus mērķus.

Kad radām apņemšanās un paziņojumus, ir svarīgi padomāt par to, ko mēģinām sasniegt, un kā varam pārveidot savu mērķi par dabīgu, mums raksturīgu uzvedību. Šis nelielais knifs galu galā arī noteiks, vai esat efektīvs vai ne savu vēlmju īstenošanā un vai esat, vai nē starp šiem 6%, kas sasniedz to, ko grib sasniegt Jaunajā Gadā.

Ja kāds no Jūsu mērķiem 2016.gadam ir saistīts ar finansēm un naudu, gribu piedāvāt Jums palīdzību to īstenot.

24.01.2016. (svētdiena) es pirmo reizi dalīšos un vadīšu unikālu procesu, kas nu jau trīs gadus pēc kārtas palīdz man īstenot manus finansiālos (un arī cita veida vēlmes) mērķus realitātē.

Tas ir praktisks proces!
Nav nekur jābrauc, jo darīsim to vebināra veidā, caur internetu!
To ir pietiekami veikt vienu reizi!
Un tas strādā!

Lūdzu, izskatiet iespēju investēt vienu dienu (patiesībā 4-5h), lai ieliktu stabilus pamatus, kas nodrošinās to, ka 2016.gadā Jūs īstenosiet savu finansiālo, naudas mērķi par 100% ( vai vēl labāk!)

Vairāk informācijas par šo nodarbību lūdzu lasiet te - Sapnis? - Realitāte!

Es ticu Jūsu izcilībai!

Rita Ivanova
Mob. tel.: +371 29857838 E-mail: ritaivanova@kaizen.lv
Copyright © 2012  All rigts reserved. »