LV RU EN
 
 

 

 "Tu vienmēr atrod to, ko meklē, ja vien meklē to, ko gribi atrast. Pajautā sev: "Vai es tiešām meklēju? Vai tomēr es vēl tikai gribu atrast? Un tad sajūti atšķirību." Rita Ivanova

 

Kā pārstāt atlikt svarīgu lietu izpildi un beidzot tās paveikt (EBT vingrinājums)

  Labdien!

Vai ir kādas lietas, darbi, plāni, kurus vēlaties īstenot, kurus jāizdara, taču visu laiku tos atliekat, negribas to darīt, tas škiet pārāk grūti, garlaicīgi vai citā veidā nepatīkami, taču iekšējais kritiķis neliek Jūs mierā sakot: "Tas ir jāizdara! Nu saņemies taču un izdari! Viss, rīt es noteikti to izdarīšu!". Bet tas nepalīdz... Pretēji, iekšējs spiediens pieaug, taču darbi tā arī paliek nepaveikti - māja nesakārtota, klienti neapzvanīti, atskaite neuztaisīta, grāmatvedības papīri nesakārtoti, vizīte pie ārsta nepieteikta, svarīgs e-pasts neuzrakstīts, vingrošana neuzsākta, jauns projekts netiek virzīts utt.

Taču ir lielisks risinājums, kas burtiski dažu minūšu laikā palīdzēs Jums atbrīvoties no pretestības, svarīgu lietu izpides atlikšanas un ķerties to īstenošanai ar entuziasmu un pārsteidzošu radošumu!

Esmu sagatavojusi video vingrinājumu, ko pati veicu katru reizi, kad kaut kas ir jāizdara, taču tik ļoti negribas to darīt. Tas ir pārsteidzoši vienkāršs un efektīvs!

Ja arī neesat pagaidām tuvu pazīstami ar Emocionālās Brīvības Tehniku, ko izmantoju šajā vingrinājumā, lūdzu, vienkārši atkārtojiet pēc manis, tā, kā es to daru video. Lūdzu, dodiet šai tehnikai iespēju uzlabot Jūsu dzīvi!

Izvēlieties vienu lietu, darbu, aktivitāti, ko atliekat, un veiciet vingrinājumu, domājot par šo lietu. Rezultāti Jūs pārsteigs!

vingrinājums "Kā pārstāt atlikt svarigu lietu izpildi un beidzot tās paveikt"

Ar siltiem sveicieniem, 

Rita

Mob. tel.: +371 29857838 E-mail: ritaivanova@kaizen.lv
Copyright © 2012  All rigts reserved. »